Öğretmenleri Ön Ayak Oldu Öğrenciler Seferber Oldu - Son Dakika
Yerel

Öğretmenleri Ön Ayak Oldu Öğrenciler Seferber Oldu

Öğretmenleri Ön Ayak Oldu Öğrenciler Seferber Oldu

Manisa Kula'da, Hüseyin Tosun İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, başlatmış oldukları kampanya ile topladıkları giysileri Kızılay'a teslim etti.

16.04.2014 17:03  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesi Hüseyin Tosun İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, başlatmış oldukları kampanya ile topladıkları giysileri Kızılay'a teslim ettiler.

Başlatılan kampanya ile öğrenciler artık giymedikleri ve kendilerine küçük gelen kıyafetleri okulda topladılar. Okulda ambalajlanan giysiler, Kızılay ile kurulan irtibat sonucunda, ihtiyaç sahibi insanların kullanımına sunulmak üzere Kızılay'a verildi.

Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu yaptığı açıklamada, "Okul Öğrencilerimizin bu yardımsever davranışını takdirle karşılıyorum. Bu projenin ilk başlatılmasını isteyen ve bu çalışmada büyük katkısı olan Türkçe Öğretmeni Fatma Nur Görgöz'e ayrıca teşekkür ediyorum. Böylesi çalışmalarla öğrencilerimizin yardımseverlik duyguları gelişecek, komşusu aç iken kendisi tok yatmayan insanlar olarak yetişecekler. Gelecek, yetiştirdiğimiz öğrencilere kazandırdığımız vasıflarla şekillenecek. Bu konuda ümitliyim" dedi.

Kızılay Kula Şube Başkanı Mustafa Sepet ise, kendilerine destek veren öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek, öğrencilerin toplumda duyarlılık sahibi insanlar olarak yetişmelerinden mutluluk duyduğunu, bu giysilerin ihtiyaç sahibi insanlara en kısa sürede ulaştırılacağını dile getirdi. Toplanan giysi yardımları araca yüklenerek Kızılay'a teslim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenleri Ön Ayak Oldu Öğrenciler Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement