Öksüz: "Ak Parti Gençlik Kolları'nın 1 Milyon 800 Bin Üyesi Var" - Son Dakika
Politika

Öksüz: "Ak Parti Gençlik Kolları'nın 1 Milyon 800 Bin Üyesi Var"

Öksüz: "Ak Parti Gençlik Kolları\'nın 1 Milyon 800 Bin Üyesi Var"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge Sorumlusu ve Ordu İli Koordinatörü Mustafa Tahir Öksüz, "AK Parti Gençlik Kolları'nın 1 milyon 800 bin üyesi var."

12.05.2012 15:12

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge Sorumlusu ve Ordu İli Koordinatörü Mustafa Tahir Öksüz, "AK Parti Gençlik Kolları'nın 1 milyon 800 bin üyesi var. Bu oran ile AK Parti Gençlik Kolları Türkiye'de en büyük STK olarak tarihe geçmiştir" dedi.

Mustafa Tahir Öksüz ve MKYK Üyesi Serkan Aydemir Fatsa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimini ziyaret etti. Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge Sorumlusu Mustafa Tahir Öksüz, 29 Nisan'da yapılan genel kurul sonrası çalışmalara hiç ara vermeden başladıklarını belirterek, "AK Parti Gençlik Kolları'nın 1 milyon 800 bin üyesi var. Bu oran ile AK Parti Gençlik Kolları Türkiye'de en büyük STK olarak tarihe geçmiştir. Başka bir gençlik kolları teşkilatının bu kadar üyesi yok. Mesela CHP'nin bütün üye sayısı 1 milyona ulaşıyor. Ama bizim sayımız 1 milyon 800 bin. Buna ana kademe ve kadın kolları dahil değil. Sadece 19-30 yaş arası. Bu sayıya ulaşmamızda iktidar partisi olmamızın tabii ki etkisi var ama bunun yanında elbette teşkilatlarımızın yoğun çalışması bütün gençlik kollarındaki arkadaşlarımızın mahallelere kılcal damarlar gibi yayılmasının çok önemli payı var. Gerek seçim dönemleri olsun gerek seçim dışı dönemler olsun ev ev gezmeler her türlü esnaf ziyaretlerinin büyük payı oldu. Halkımızın teveccühü oldu. 18-19 yaşındaki arkadaşlarımız bile partimize kayıt yaptırmak istiyorlar ama bu yasal olmadığı için bunu yapamıyoruz" diye konuştu.

Gençliğin partilerine karşı bir hevesi oluştuğunu, genç yaşta siyaset yapma hevesinin olduğunu belirten Öksüz, "Elbette bunda temiz siyasetin de çok büyük önemi var. Gençlik bunu görüyor ve partimize katılmak istiyor. Gençlik kolları bütün partilerde var. CHP'de de var, MHP'de de var ama bizim kadar sistemli büyük teşkilatları etkin kullanan yaş kolları yok. Genelde MHP ve Saadet gibi partiler gençlik kolları biraz daha ideolojik davranıyor. Biraz daha kendi içlerine kapalı. CHP biraz bu kabuğu kırmaya çalışıyor ama maalesef kendi ana kademeleri bile kıramadıkları için daha zayıf kalıyorlar. Biz gençliği daha kucaklayıcı siyaset yaptığımız için her kesimden bize katılmak isteyen birçok genç arkadaşımız var. İnşallah projelerimizle daha da başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eroğlu da ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Öksüz: 'Ak Parti Gençlik Kolları'nın 1 Milyon 800 Bin Üyesi Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement