Okul Öncesi Öğrenci Çocuklara, Sosyal Yardımlaşma Dersi - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Öğrenci Çocuklara, Sosyal Yardımlaşma Dersi

Okul Öncesi Öğrenci Çocuklara, Sosyal Yardımlaşma Dersi

Gaziantep’te Asuman Mustafa Karakoyunlu Anaokulu öğrencileri öğretmenleri aracılığıyla Şahinbey Belediyesi İlçe Milli Eğitime bağlı okullarda tespit edilen 432 öksüz ve yetim öğrencilerine giysi yardımında bulundu.

09.03.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Asuman Mustafa Karakoyunlu Anaokulu öğrencileri öğretmenleri aracılığıyla Şahinbey Belediyesi İlçe Milli Eğitime bağlı okullarda tespit edilen 432 öksüz ve yetim öğrencilerine giysi yardımında bulundu.

Asuman Mustafa Karakoyunlu Anaokulu öğretmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafında yürütülen "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında, 15 okulda 432 öğrenciye özel bir firmanın desteğiyle giysi yardımında bulundu. Nesrin Mehmet Abar İlkokulu'nda belirlenen öğrencilere, giysileri, anaokulu öğrencileri tarafından verildi.

Anaokulu Öğretmeni Meltem Uzundere, anaokulu öğrencilerine de bu vesileyle yardımlaşma bilincini aşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Teknolojinin gelişmesiyle insanların birbirlerine yabancılaştığını ve yardım kavramının giderek zayıfladığını öne süren Uzundere, "Günlük hayatımızda ihtiyacı olanlara yardım etmekte geri kalmayalım. Böylece daha hoşgörülü ve sağduyulu bir toplum haline gelmek mümkündür" dedi.

Uzundere, proje kapsamında geçen yıl 500 öğrenciye yardımda bulunduklarını kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Öğrenci Çocuklara, Sosyal Yardımlaşma Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement