Okuldaki Çukura Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Okuldaki Çukura Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Okuldaki Çukura Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde okulda açılan çukura düşen ve yapılan tedavisinin ardından fenalaşınca tekrar hastaneye kaldırılan 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti.

10.01.2015 22:18

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde okulda açılan çukura düşen ve yapılan tedavisinin ardından fenalaşınca tekrar hastaneye kaldırılan 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Kuşaklı Mahallesi eski muhtarı ve AK Parti Reyhanlı Belediye Meclis üyesi Hasan Cemiloğlu'nun oğlu, Reyhanlı Yatılı Bölge Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi Kamil Mert Cemiloğlu (14), dün eğitim gördüğü okulunda, kalorifer çalışması için açılan 1,5 metrelik çukura düştü. Okul yetkilileri tarafından fark edilen Kamil Mert Cemiloğlu Reyhanlı Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede sağ bacağındaki yara dikilip, gerekli pansuman ve serum bağlandıktan sonra taburcu edildi. Eve geldiğinde fenalaşınca ailesi tarafından tekrar hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çocuğun amcası Ahmet Cemiloğlu, yeğeninin düştüğünün hastanede söylenmediğini iddia ederek, "Yeğenim Kamil Mert okulda, inşaat halinde olan bir çukurun içine düşüyor. Olaydan sonra oradaki görevliler tarafından acile götürdüklerinde düştüğü söylenmiyor. Ayağını bir kalorifer demirine çarptığı söylendiği için pansumanı ve dikişi yapılıp eve gönderildi. Evde fenalaşınca tekrar hastaneye götürüldü. İç kanama dendi ve İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve maalesef yeğenimizi kaybettik" dedi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Olayla ilgili soruşturma sürerken, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Kamil Mert'in cenazesi ailesi tarafından alınarak Reyhanlı'daki Kuşaklı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Yoğun kar yağışı altında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Okuldaki Çukura Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement