Okullar Arası Kros İl Birincileri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Okullar Arası Kros İl Birincileri Belirlendi

Okullar Arası Kros İl Birincileri Belirlendi

Aydın’da düzenlenen okullar arası kros il birinciliği müsabakalarında dereceye giren okul ve sporcular ödüllendirildi.

14.12.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenen okullar arası kros il birinciliği müsabakalarında dereceye giren okul ve sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Kız-Erkek ve Yıldız Kız-Erkek Kros İl Birinciliği müsabakaları Adnan Menderes Üniversitesi Kros Parkurunda yapıldı. Müsabakalara il genelinde 22 okul takımı ve 184 sporcu katıldı. Sporcular yıldız kızlar 2000m., yıldız erkekler 3000m., genç kızlar 3000m. ve genç erkekler 5000m. kategorilerinde yarıştı.

Zorlu geçen müsabakalarda takım halinde sonuçlar şu şekilde oluştu: Genç Kızlarda 1. İncirliova Spor Lisesi, 2. Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Lisesi, 3. Nazilli Anadolu Lisesi ve 4.Aydın Lisesi.

Genç Erkeklerde 1. İncirliova Spor Lisesi, 2. Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3. Pamukören Anadolu Lisesi ve 4.Nazilli Anadolu Lisesi.

Yıldız Kızlarda 1. Söke Ali Rıza Efendi Ortaokulu, 2. Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu, 3. Söke Savuca Ortaokulu ve 4. Nazilli Nahit Menteşe Ortaokulu.

Yıldız Erkeklerde 1. Dr.Fevzi Mürüvvet Uğuroğlu Ortaokulu, 2. Germencik Murat İrem Delgen Ortaokulu, 3. Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu ve 4. Söke Savuca Ortaokulu.

Müsabakalar sonucunda hem takım kategorisinde hem de bireysel kategoride derece elde eden sporculara madalya, takımlara da kupa takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Arası Kros İl Birincileri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement