Ölmeztoprak, Pütürge'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ölmeztoprak, Pütürge'yi Ziyaret Etti

Ölmeztoprak, Pütürge\'yi Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’nın Pütürge ilçesinde, halkı ve esnafı ziyaret eden, Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Türkiye’nin ve Malatya’nın meselelerinin biriktiği söyleyerek, “Malatya bu 13 yıl boyunca çok ihmal edildi.

26.05.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya'nın Pütürge ilçesinde, halkı ve esnafı ziyaret eden, Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Türkiye'nin ve Malatya'nın meselelerinin biriktiği söyleyerek, "Malatya bu 13 yıl boyunca çok ihmal edildi. Aynı şekilde Türkiye'nin meselleri de birikti. Benim milletvekilliğine geri dönüşümün ana nedeni bunlara müdahil olmaktır" dedi.

"Yeni bir başlangıç için" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Pütürgeli vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Yasası'yla birlikte daha az hizmet aldıklarını dile getiren vatandaşlar, "Her yerde olduğu gibi bizim de en büyük sorunumuz işsizlik. Bir de Büyükşehir Yasası'yla birlikte her şeyden vergi alıyorlar. Ama karşılığında hizmet alamıyoruz" diye sitem ettiler.

Pütürge'ye yüzlerce defa geldiğini ve ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Ölmeztoprak, "Turgut Özal ile birlikte Anavatan Partisi'nde il başkanlığı ve milletvekilliği yaptım. Şimdilerde şehrin meselleri birikti, şehir bütün yönleriyle sıkıntı içinde. Malatya bu 13 yıl boyunca çok ihmal edildi. Aynı şekilde Türkiye'nin meselleri birikti. Benim milletvekilliğine geri dönüşümün ana nedeni bunlara müdahil olmaktır" şeklinde konuştu.

Bir vatandaşın "Neden bağımsız aday olduğunuz?" sorusuna da cevap veren Ölmeztoprak, "Mevcut siyasi yapılar içerisinde ki, siyasi işleyişi kabul etmem mümkün değil. Milletvekilliği adaylıkları atama yoluyla yapılmaktadır. Benim milletvekilliğim, tercihli oy sistemiyle olmuştu. O seçimde aldığım tercihli oy ile Malatya'da il birincisi, Türkiye'de ise ilk üçe girmiştim. Şimdi ise Ankara'dan atama yoluyla aday belirleniyor. Halka şunu diyorlar, 'Senin adayını ben belirlerim, sen belirleyemezsin.' Bu demokrasi değildir. Çağdaş demokrasilerde böyle bir milletvekilli adaylığı olmaz. Böyle bir şeyi kabul etmem imkansızdı. Buna karşı bir duruş için bağımsız yola çıktık" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölmeztoprak, Pütürge'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement