Önemli Sınır Olayları - Son Dakika
Güncel

Önemli Sınır Olayları

Genelkurmay Başkanlığı: ''Suriye Keseb bölgesinde muhalifler ve rejim güçleri arasında devam eden çatışmalar esnasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (Hatay/Yayladağı) Teknecik Hudut Karakolu sorumluluk bölgesindeki alana bir roket mermisi düştü ve infilak etti'' ''Ülke topraklarına düşen bir roket mermisi.

04.04.2014 19:23

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'nin Keseb bölgesinde muhalifler ve rejim güçleri arasında devam eden çatışmalar esnasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (Hatay/Yayladağı) Teknecik Hudut Karakolu sorumluluk bölgesindeki alana bir roket mermisinin düştüğünü ve infilak ettiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin önemli sınır olaylarına yer verildi.

Buna göre, Suriye'nin Keseb bölgesinde muhalifler ve rejim güçleri arasında devam eden çatışmalar esnasında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (Hatay/Yayladağı) Teknecik Hudut Karakolu sorumluluk bölgesindeki alana bir roket mermisi düştü ve infilak etti.

Ülke topraklarına düşen bir roket mermisi herhangi bir zayiata yol açmadı ve angajman kuralları çerçevesinde, Fırtına Obüsleri ile bilinen hedefe saat 17.30'da misliyle mukabelede bulunuldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önemli Sınır Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement