Önemli Sınır Olayları - Son Dakika
Güncel

Önemli Sınır Olayları

Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, akaryakıt kaçakçılığı ve yasa dışı geçiş maksadıyla kullanıldığı değerlendirilen, üç farklı noktada toplam bin 300 metre uzunluğunda boru hattı tespit edilirken, 60 litrelik 65 bidon ele geçirildti.

11.07.2014 15:27

Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, akaryakıt kaçakçılığı ve yasa dışı geçiş maksadıyla kullanıldığı değerlendirilen, üç farklı noktada toplam bin 300 metre uzunluğunda boru hattı tespit edilirken, 60 litrelik 65 adet bidon tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen duyuruya göre, Türkiye- Suriye hududunda, 2'nci Hudut Alay Komutanlığı (Narlıca/ Hatay) Ziyaret, Hacıpaşa ve Üsteğmen Alim Hudut Karakol Komutanlıkları sorumluluk sahalarında, hudut devriye faaliyeti icra eden mobil yol kontrol unsurları tarafından, Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, akaryakıt kaçakçılığı ve yasa dışı geçiş maksadıyla kullanıldığı değerlendirilen, üç farklı noktada toplam bin 300 metre uzunluğunda boru hattı tespit edildi, 60 litrelik 65 adet bidon bulundu.

Boru hattı ve bidonlar, Altınözü Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla tutanak tutularak olay yerinde imha edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Önemli Sınır Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement