Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" Kampanyası

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği "Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" kampanyasına, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak da katkı verdi.

11.04.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği "Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" kampanyasına, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak da katkı verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Çolak, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından "Mirasınız Kitap Olsun" temalı kitap toplama kampanyası kumbarasına kitap bırakan Çolak, beraberinde getirdiği oyuncakları "Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı" kampanyası için hazırlanan "Oyuncak Kumbarası"na attı.

Türkmen de katkılarından dolayı Orgeneral Çolak'a teşekkür etti.

Vatandaşlar da Üsküdar'daki meydanlara, alışveriş merkezlerine, sitelere, derneklere, okullara yerleştirilen kumbaralara ilgi gösteriyor. Sosyal İşler ve Yardım Müdürlüğü ekipleri dolan kumbaralardaki oyuncakları depolarda topluyor ve boşaltılan kumbaraları tekrar yerlerine yerleştiriyor.

Kumbaralarda toplanan oyuncaklar, 23 Nisan'da tırlarla Şanlıurfa'ya götürülecek. Üsküdar'da yaşayan bir grup öğrenci de Şanlıurfa'ya giderek, Suriyeli arkadaşlarına oyuncak dağıtacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement