Opet'in "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye Turuna Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Opet'in "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye Turuna Devam Ediyor

Türkiye'de 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyasıyla örnek çalışma yürüten OPET, yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluğu dikkate alarak uygulamaya koyduğu "Temiz Tuvalet Tırları" ile Türkiye turunu sürdürüyor.

22.08.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyasıyla örnek çalışma yürüten OPET, yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluğu dikkate alarak uygulamaya koyduğu "Temiz Tuvalet Tırları" ile Türkiye turunu sürdürüyor.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, yaz aylarında karayollarında oluşan yoğunluk dikkate alınarak uygulamaya konulan "Temiz Tuvalet Tırları" bu yıl da devam ediyor.

Türkiye turuna çıkan "Temiz Tuvalet Tırları", çeşitli illerdeki OPET istasyonlarını ziyaret ederek hem istasyonlardaki tuvaletleri hijyenik hale getirerek malzeme tedariği yapıyor hem de OPET müşterilerine temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan OPET Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan ve 19 Eylül'e kadar 27 şehirdeki 208 istasyonda hizmet verecek "Temiz Tuvalet Tırları", İzmir'deki OPET istasyonlarına konuk olacak.

Temiz Tuvalet Kampanyası'nın fikir lideri olan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, projeyle 16 yılda 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti.

Tuvaletlerin medeniyet göstergesi olduğunu ifade eden Öztürk, "Temiz Tuvalet" kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra "Temiz Tuvalet Tırları" ile bugüne kadar 7,5 milyon kilometre yol kat ederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdıklarını kaydetti,

Öztürk, OPET standartlarının TSE işbirliğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, iş yeri ve restoran tuvaletlerinde zorunlu kılındığını da hatırlatan Öztürk, "Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Opet'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Türkiye Turuna Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement