Optimum'da 23 Nisan Şenliği - Son Dakika
Yerel

Optimum'da 23 Nisan Şenliği

Optimum\'da 23 Nisan Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir Optimum Outlet’te birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlanacak.

18.04.2014 11:33

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir Optimum Outlet'te birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle kutlanacak.

Sevilen şarkıcı Pınar Aylin, Optimum buz pistinde buz pateni yaparak çocuklar için şarkılarını seslendirecek. Daha sonra imza gününde hayranları ile buluşacak olan güzel sanatçı, albümlerini imzalayacak ve çocuklarla fotoğraf çektirecek. 23- 24 Nisan tarihlerinde Optimum' a gelen minik ziyaretçiler, Uzay Kampı Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Uzay Atölyesi'nde evrenin, galaksinin ve uzayın derinliklerindeki gizemi çözmeye çalışacak. Uzay çalışmaları hakkında da bilgiler edinecek çocuklar iki gün boyunca bambaşka bir deneyim yaşayacaklar.

Bayram ve çocuk kelimeleri yan yana gelir de balon olmaz mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar Balon Katlama Atölyesi'nde balonlardan farklı şekiller yapmayı öğrenecek. Rengarenk balonlar, çocukların dünyalarını süslerken ücretsiz dağıtılacak pamuk şekerler de mutluluklarını arttıracak. Halk oyunları, bale, bando gösterileri, gün boyu düzenlenecek müzik ve dans atölyeleri, tahta bacak ve palyaço animasyonlarıyla çocuklar, 23 Nisan'da Optimum'da şenlik coşkusu yaşayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da 23 Nisan Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement