Oramiral Bostanoğlu KKTC'de - Son Dakika
Güncel

Oramiral Bostanoğlu KKTC'de

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bostanoğlu ile görüştü.

21.07.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, "20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı" kutlamaları dolayısıyla KKTC'de bulunan Oramiral Bostanoğlu'nu makamında kabul etti. Kabulde Bostanoğlu'na Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş eşlik etti.

Burada koşan Eroğlu, Bostanoğlu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ni temsilen aralarında olmasının kendilerini onurlandırdığını söyledi. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 40. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Eroğlu, 40. yıl kutlama törenlerini biraz daha çeşitlendirdiklerini ve güzelleştirdiklerini ifade etti.

Eroğlu, kutlamalar için adaya gelen konukların töreni ve Türk Yıldızları'nın gösterisini çok beğendiğini kaydederek Türkiye'nin bayramlarda her zaman en üst düzeyde temsil edildiğini, bunun ana vatan Türkiye'nin KKTC'ye verdiği değeri ortaya koyduğunun altını çizdi.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bostanoğlu da Barış Harekatı'nın 40. yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla adada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek törenlerin 40. yıla yaraşır görkemli şekilde icra edildiğini söyledi.

Bostanoğlu, TSK olarak Kıbrıs Barış Harekatı'nı gerçekleştirdiklerini ve Türkiye'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kıbrıs Türk halkının yanında duracağını ve her türlü desteği sağlayacağını ifade etti.

Bostanoğlu, daha sonra KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu ile görüştü. - Lefkoşa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oramiral Bostanoğlu KKTC'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement