Avrupa'nın En Geniş Ücretsiz Wi-Fi İnterneti Ordu'da - Son Dakika
Teknoloji

Avrupa'nın En Geniş Ücretsiz Wi-Fi İnterneti Ordu'da

Avrupa\'nın En Geniş Ücretsiz Wi-Fi İnterneti Ordu\'da

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TEDES kapsamında 5 ilçede kurulan Wİ-Fİ ücretsiz internet uygulamasına ayda yaklaşık 1 milyon kez bağlanıldığını belirtti.

18.05.2016 12:07  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"AVRUPA'NIN EN GENİŞ ÜCRETSİZ Wİ-Fİ İNTERNETİ ORDU'DA"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında Ordu'da 5 ilçede kurulan Wİ-Fİ ücretsiz internet uygulamasına ayda yaklaşık 1 milyon kez bağlanıldığını belirterek, " Türkiye'de ve Avrupa'da resmi olarak teyit ettirdik. Avrupa'nın en geniş ücretsiz Wİ-Fİ interneti Ordu'da. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu bir ilki başardı dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan TEDES Projesi, geçen yıl 18 Kasım'da pilot il seçilen Ordu'da uygulanmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin uygulayıcısı olduğu proje kapsamında Altınordu, Fatsa, Ünye, Ulubey ve Perşembe İlçeleri'nde de ücretsiz Wİ-Fİ devreye girdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Enver Yılmaz, ücretsiz internet ağına yoğun ilgi gösterildiğini, uygulamanın olduğu 6 ilçede kotasız ve sınırsız internet kullanıldığını söyledi. Ücretsiz internetin TEDES ağında bulunan Wİ-Fİ alanlarında sağlandığını vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, "Sağladığımız Wİ-Fİ ücretsiz interneti hem Türkiye'de hem de Avrupa'da resmi olarak teyit ettirdik. Ordu'da 5 kilometre uzunluğunda, 500 metre çapında ücretsiz internet alanımız Türkiye'de ve Avrupa'da Wİ-Fİ' kapsama alanı ve ücretsiz internetiyle en geniş internet kullanımına sahip.

"AYDA 1 MİLYON KİŞİ ÜCRETSİZ OLARAK Wİ-Fİ'YE BAĞLANIYOR"

Hem ülkemizde hem de Avrupa'da bu mahiyette ücretsiz internet sunumu yapılan başka bir bölge yok. Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe ve Ulubey İlçemiz'de aylık 1 milyon Wİ-Fİ'ye bağlantı var. Yoğunluk Altınordu ilçesi sahilinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ordu aylık 1 milyon ziyaretçisiyle bu anlamda bir ilki başarmış oldu. Ücretsiz internet için Belediyemiz para ödemiyor, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün TEDES projesi kapsamında ücretsiz internet sağlanıyor. TEDES'in bir hizmeti dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Teknoloji Avrupa'nın En Geniş Ücretsiz Wi-Fi İnterneti Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Soner Özdemir: Ordu'muzu mahvettiniz..radarlar çok kötü oldu..ilçelere çalışıyorsunuz sadece sahili doldudunuz iskele bahçeyi yıktınız hep insanların gelip dinlediği yerleri mahvettiniz.marifetmiş gibi ilkleri başardınız diyorsunuz doğru 0 0 Yanıtla

Advertisement