Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çikolata Park Projesi'nin 250 gün içerisinde tamamlanmış olacağını söyledi.

13.07.2015 11:54

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çikolata Park Projesi'nin  250 gün içerisinde tamamlanmış olacağını söyledi.

Yılmaz, Gülyalı ilçesinde katıldığı bir programda yaptığı konuşmada, yaklaşık 10 milyon lira maliyetli Çikolata Park projesinin ihalesinin yapıldığını belirterek, "Müteahhidinin yer teslimini almış olmasının müjdesiyle karşınızdayım. 250 gün içerisinde proje tamamlanmış olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Gülyalı ilçesine yapılan Ordu-Giresun Havalimanının, bütün spekülatif konuşmalara rağmen hizmete girdiğini ve bugün itibarıyla 50 binin üzerinde yolcu taşınarak büyük bir hizmetin yerine getirildiğini ifade eden Yılmaz, "Hergün 6-7 uçağın indiği bu havalimanı inşallah önümüzdeki aylarda yurt dışı uçuşlarına da başlayacak. 5 yıl önce 'yapılır mı, yapılmaz mı' diye tartışılan ve bir siyasi yatırımdır denilen bu havalimanı hizmete girmiş oldu. Havalimanının Ordululara ve Giresunlulara kavuşmasında en büyük katkısı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ona minnet borçluyuz" diye konuştu.

Yılmaz, Gülyalı'nın, bu devasa projelerle Ordu'nun, Türkiye'nin, dünyanın parmakla göstereceği bir ilçemiz olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement