Org. Aytaç Yalman'dan Saatcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Org. Aytaç Yalman'dan Saatcı'ya Ziyaret

Org. Aytaç Yalman\'dan Saatcı\'ya Ziyaret

Fethiye’de büyük bir seçim zaferi kazanarak 4. döneme Belediye Başkanı seçilen Behçet Saatcı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

08.04.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de büyük bir seçim zaferi kazanarak 4. döneme Belediye Başkanı seçilen Behçet Saatcı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

DP'den seçimlere girerek yeniden Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Behçet Saatcı'ya, eski Kara Kuvvetleri Komutanı (KKK) Emekli Orgeneral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu tebrik ziyaretinde bulundu.

24 Ağustos 2000 tarihinde Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan ve daha sonra 24 Ağustos 2002 tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na getirilen, TSK Üstün Hizmet Madalyası, Üstün Cesaret Madalyası ve Altın Şeref Madalyası sahibi eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman ve Emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya seçimler sonrası tebrik ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi geçen ziyaret sonunda Emekli Orgeneral Aytaç Yalman Saatcı'ya yeni görev döneminde de başarılar diledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Org. Aytaç Yalman'dan Saatcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement