Orhan Bursalı, Aziz Sancar'ı ve Nobel'den beklentileri anlatacak - Son Dakika
Güncel

Orhan Bursalı, Aziz Sancar'ı ve Nobel'den beklentileri anlatacak

FMV Kültür Konferansları'nın Aralık ayı konuğu bilim gazetecisi-yazar Orhan Bursalı olacak.

05.12.2016 12:17

FMV Işık Okullarının düzenlediği Kültür Konferansları dizisinin 24'üncü konuğu bilim gazetecisi-yazar Orhan Bursalı olacak. Bilim, teknoloji ve bilgi toplumu alanındaki çalışmaları ile de tanınan Bursalı, '2016 Nobel Ödülleri, Aziz Sancar ve Yeni Beklentilerimiz' konulu bir konferans verecek.

FMV Işık Okulları tarafından 2014 yılından beri düzenli olarak sürdürülen ve şimdiye kadar iş insanından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı ismi dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferansları'nın bu ayki konuğu gazeteci-yazar Orhan Bursalı olacak. FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu'nda düzenlenecek konferansta Bursalı, Nobel Ödülleri'ni konu alacak. Orhan Bursalı, '2016 Nobel Ödülleri, Aziz Sancar ve Yeni Beklentilerimiz' başlığı altında konferans verecek.

Orhan Bursalı, Aziz Sancar'ın İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen törende Nobel Kimya Ödülü'nü alırken töreni yerinde izlemiş, Aziz Sancar ve Nobel'in Öyküsü kitabında da Aziz Sancar'ın 20 yıllık serüvenini anlatmıştı.

Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu konferans, 7 Aralık Günü saat 18:00'de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Bursalı, Aziz Sancar'ı ve Nobel'den beklentileri anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement