Orhangazi'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Çalışmaları

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı ziyaret etti.

26.08.2016 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın'ın da eşlik ettiği ziyarette ilçedeki spor yatırımları değerlendirildi.

Orhangazi'de yüzme sporuna ilgi duyanların sayısının oldukça fazla olduğunu belirten Çağlayan, "Özellikle çocuklarımız yüzebilmek için Gemlik yada Yalova'ya gitmek zorunda kalıyordu. Orhangazi'deki yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandığında hemen yanı başlarında yüzme sporu yapabilecekleri bir alan olacak." dedi.

Çağlayan, ilçenin çok büyük bir ihtiyacının karşılandığını ifade ederek, "İlçemizin büyük bir hizmeti daha kazanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Burada emeği olan milletvekillerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin'e teşekkür ederim." diye konuştu.

Spor yapan gençlerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden milletvekili Hüseyin Şahin de spor alanında Bursa'nın her köşesinde önemli yatırımların yapılmaya devam ettiğini söyledi.

Heyet ziyaretin ardından yapımı devam eden yüzme havuzunun inşaatını gezerek Orhangazi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Kaya'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement