Orhangazi Heyetinin Makedonya Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Heyetinin Makedonya Çıkarması

Orhangazi Heyetinin Makedonya Çıkarması

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Makedonya’da temaslarda bulundu.

23.09.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Makedonya'da temaslarda bulundu.

Orhangazi heyeti, Makedonya milli günü ve Orhangazi'nin kardeş şehri olan Vinica'daki uluslararası folklor festivaline katıldı.

Üsküp Kalesi'ni gezen heyet, Mustafa Paşa Camii'ne giderek, ülkede yaşayan Müslüman halk ile birlikte cuma namazı kıldı. Ardından Üsküp Osmanlı Çarşısı'nı ziyaret eden heyet, bölgede bulunan Türklerle sohbet etti. Üsküplü Türklerin son 10 yıldır yaşantılarında olumlu gelişmeler olduğunu söylemesi heyette bulunanları mutlu etti. Vardar nehri üzerinde bulunan Taş Köprü'yü de ziyaret eden heyet, köprünün mimarisine hayran kaldı.

Orhangazi heyetinin ikinci gününde resmi programlar yapıldı. Eski belediye başkanlarından merhum M. Turgut Ünlü döneminde kardeş şehir ilan edilen Vinica'ya gitmeden önce İştip ve Koçana'ya uğrayan heyet, buralarda yaşayan Türklerle görüştü. Heyet, milletvekili, belediye başkanı, siyasiler ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Vinica Belediye Başkanı Emil Donçev ve Orhangazi Belediye Neşet Çağlayan, kardeşlik bağlarının sonsuza dek süreceklerini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Heyetinin Makedonya Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement