Orhangazi Mevsimlik İşçilerin Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Orhangazi Mevsimlik İşçilerin Can Pazarı

Orhangazi Mevsimlik İşçilerin Can Pazarı

Mevsimlik işçilerin can pazarı Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa'ya dönmek isteyen mevsimlik işçileri taşıyan minibüs karşı yönden gelen kamyonet ile çarpıştı.

11.11.2015 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mevsimlik işçilerin can pazarı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa'ya dönmek isteyen mevsimlik işçileri taşıyan minibüs karşı yönden gelen kamyonet ile çarpıştı. Kazada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde uzun süredir mevsimlik işçi olarak çalışan araralarında çocukların da bulunduğu dokuz işçi bugün, Cemal Minigül'ün kullandığı 63 EV 71 plakalı minibüse binerek, memleketleri olan Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktılar. Cemal Minigül'ün kullandığı minibüs, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, İznik Karayolunda bulunan Boyalıca Mahallesi yakınlarında, aniden yola çıktığı ileri sürülen İsmail Akın idaresindeki 16 FBV 73 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonrası mevsimlik işçileri taşıyan minibüs zeytin bahçesine uçtu. Kazada, kamyonet sürüsücü ile aralarında M.K. (12), G.K.(15), V.M. (16), B.M. (16), Meryem Mendeş (20) ve Leyla Akyu (20) ile ismi öğrenilemeyen üç işçi yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile Orhangazi ve Gemlik İlçe Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldılar. Kaza nedeniyle kapanan Orhangazi-İznik karayolu yaralıların kaldırılması, araçların çekilmesinden sonra yeniden trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi Mevsimlik İşçilerin Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement