Orman Bölge Müdürü Baca'dan Başkan Turgut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Orman Bölge Müdürü Baca'dan Başkan Turgut'a Ziyaret

Orman Bölge Müdürü Baca\'dan Başkan Turgut\'a Ziyaret

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, beraberindeki Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan ve teknik heyetle birlikte, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

20.11.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, beraberindeki Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan ve teknik heyetle birlikte, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti.

İki kurumun karşılıklı görüşmelerde bulunduğu ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Turgut'u makamında ziyaret eden Baca, kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek, çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüklerini kaydetti. Baca, "Mersin'in yüzde 54'ü orman olup, Silifke ilçemiz de bizim için ayrı bir önem sahip. Her yıl yapılan ağaçlandırma ve iyileştirme çalışmaları neticesinde 25 bin 294 hektar ormansız alan ağaçlandırılarak orman varlığımız 865 bin 640 hektara çıkarılmış ve orman alanlarımızda yüzde 3,1'lik bir artış sağlanmıştır. Mersin ormanlık alan olarak Türkiye'de 5. sıradadır. Tabi ki bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken kurumlar arası işbirliği ve diyalog çalışmasına da önem veriyoruz. Yerel yönetimlerle talepler ve sorunların çözümü konusunda istişare kuruyoruz. Çalışmalarımızı ekip ruhu içerisinde, birlikte, paylaşımcı ve katılımcı bir anlayışla sürdürerek, yapılan bu yatırım ve hizmetleri topluma mal ediyoruz. Bölge Müdürlüğü olarak millet ormancılığını esas alıp, hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kurum olarak üzerimize düşen bir sorumluluk olduğunda bundan da kaçınmayacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan ve teknik ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Belediye olarak kurumlar arası iş birliği ve çalışmaya her zaman önem veriyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Kamu, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizi en iyi şekilde yönetmenin gayretini gösteriyoruz. Ziyaretinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürü Baca'dan Başkan Turgut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement