Ortaca Belediyespor'da Transferler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor'da Transferler Devam Ediyor

Ortaca Belediyespor\'da Transferler Devam Ediyor

2 yıldır Bal Ligi’nin kapısından dönen, Muğla Süper Amatör şampiyonu Ortaca Belediyespor, yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdürüyor.

11.07.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 yıldır Bal Ligi'nin kapısından dönen, Muğla Süper Amatör şampiyonu Ortaca Belediyespor, yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl Deniz Kibar'la Süper Amatör'de şampiyonluğu alan ancak Muğla'daki maçı penaltılarla kaybeden takımın başına bu yıl aslen Ortaca'lı olan Şoray Türeyen getirildi.

1969 Ortaca doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Şoray Türeyen daha önce Haliçspor, İncirlispor ve Eskişehir Harbispor gibi takımları çalıştırmıştı. Şoray hoca en son İstanbul takımlarından Çapaspor'un başındaydı.

TRANSFERLER BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAM

Gelecek yıl Bal ligi'ne çıkacak kadroyu da oluşturmak için kolları sıvayan Ortaca Belediyespor yönetimi, ilk etapta iç transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Takımdan İnan ve Uğur Muğla'ya, giderken, İsmail, Ahmet ve Muhammet'le de yollar ayrıldı. Buna karşın Erhan, Erdi, Mehmet, Gökhan, Yusuf, Yunus, İbrahim ve Semihcan'ın yanı sıra altyapı'dan kaleci Emre Uzay Şahin'le de kesin olarak anlaşıldı. Kaleci Mustafa Mermi ile de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Dış transferde ise Ortaca'nın eski futbolcularından, son 3 sezondur da Bal ligi takımlarından Bodrumspor'da ter döken sol ve sağ bekte oynayan Emre Kuncak'la anlaşıldı. Emre geçtiğimiz sezon Bal ligi'nde en iyi 11 futbolcu arasına girmeyi başarmıştı. Ayrıca Tekirdağspor'dan santrafor mevkiinde Recep Hasan Hazır, Bayrampaşa Tunaspor ortasaha oyuncusu Emin Dilber, Selimiyespor'dan stoper mevkiine Aykut Taşkınfırat ve Nişantaşıspor'dan ön libero mevkiine Ferhat Aşık transfer edildi. Dış transfere yönelik birkaç oyuncu ile daha görüşmenin sürdüğü öğrenildi.

YÖNETİM KURULU

Bu arada geçtiğimiz haftalarda kongreye giden Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulunda da görevler belirlendi. Başkanlığını Metin Yıldırım'ın oluşturduğu yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor.

2.Başkan Kamil Akçabel, Sayman Özken Kalkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Fırat Erişen, Aziz Abay, Soner Özdemir, Okşan Yılmaz, Ferhat Ontaş ve Serkan Özkan. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor'da Transferler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement