Ortaca Belediyespor, Lider Utaş Uşakspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor, Lider Utaş Uşakspor'a Hazırlanıyor

Ortaca Belediyespor, Lider Utaş Uşakspor\'a Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’in 10. grubunda bulunan Ortaca Belediyespor bu hafta sonu Uşak’ta Utaş Uşakspor ile yapacağı karşılaşmayı Tenkit Direktör Egemen Urhan, Antrenör Erhan Şentük ve Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde hazırlanıyor.

23.10.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'in 10. grubunda bulunan Ortaca Belediyespor bu hafta sonu Uşak'ta Utaş Uşakspor ile yapacağı karşılaşmayı Tenkit Direktör Egemen Urhan, Antrenör Erhan Şentük ve Kaleci Antrenörü Teoman Aktaş nezaretinde hazırlanıyor.

Geçen hafta Ödemiş Spor karşısında yapılan bir hata ile 3 puan kaybeden siyah beyazlı ekip, Ortaca Ahmet Ateş Stat'ında yaptığı çalışmada ise, önce ısınma, topla çalışma ve son olarak yaktığı çift kale taktik çalışması ile devam etti.

Geçen hafta antrenmandaki çalışma sırasında kolu kırılan kaleci Gökhan'dan yoksun olarak çalışan Ortaca Belediyesğor Genç kalecisi Erce ve son olarak takıma katılan Cihan'ı güveniyor.

Utaş Uşakspor karılaşmasının hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Egemen Urhan, "Geçen hafta kendi sahamızda Ödemiş Spor karşısında hak etmediğimiz ve yapılan bir hata yüzünden 3 puan kaybettik. Artık bu maçı unutup, Pazar Günü Grubun güçlü ve lideri olan Utaş Uşakspor ile yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını devam ediyoruz. Lig çok uzun bir maraton; inişli çıkışlar olacaktır. Bundan sonra çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam edip, puan kaybetmemeye uğraşacağız. Utaş Uşakspor güçlü ve şuanda lider durumda. Futbolcularım kaybedilen 3 puanı unutup önümüzdeki karşılaşmalara adapte olmalarını sağlayacağız. Ümit ediyorum ki bir aksilik çıkmaz ise Uşak'tan puanla dönebiliriz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor, Lider Utaş Uşakspor'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement