Ortaca'da Bahar Havası - Son Dakika
Güncel

Ortaca'da Bahar Havası

Ortaca\'da Bahar Havası

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde hava sıcaklıklarının 23 dereceye yükselmesiyle birlikte yarıyıl tatilini ilçede geçiren öğrenciler, aileleriyle sahil kenarı va parkları doldurdu.

03.02.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde hava sıcaklıklarının 23 dereceye yükselmesiyle birlikte yarıyıl tatilini ilçede geçiren öğrenciler, aileleriyle sahil kenarı va parkları doldurdu.

Muğla genelinde bir haftadır devam eden soğuk ve yağışlı hava, yerini güneşli ve ılık bir havaya bıraktı. Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Ortaca'da 23 derece olarak ölçüldü. İlçe merkezindeki çay bahçeleri ile Dalyan Mahallesi ve Köyceğiz Kordonu, sıcak havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlarla doldu.

Yarıyıl tatilini Ortaca'da geçiren çocuklar sıcak havanın tadını gezerek çıkarttı. Kış mevsiminin ortasında havanın günlük güneşlik olduğunu dile getiren Birgül Dural "Güneşli ve sıcak havada çocuklarımla parkta vakit geçiriyorum. Hava akşamları soğuyor ancak bu mevsimde güneşi görmek mutluluk verici. Diğer illerde kar, kış yaşanırken biz sıcak havanın tadını çıkarıyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca'da Bahar Havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement