Ortaca'da Uyuşturucu Operasyonu; 3 Gözaltı - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Uyuşturucu Operasyonu; 3 Gözaltı

Ortaca\'da Uyuşturucu Operasyonu; 3 Gözaltı

Muğla’nın ortaca ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

19.08.2015 12:07

Muğla'nın ortaca ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ortaca'da turizm sezonunun yoğunluğunu da fırsat bilerek uyuşturucu imal edip sattıkları yönünde aldıkları ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde V.K.'ye ait evde ve O.B. ve C.Y. isimli şahısları ev ve üzerlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

O.B. ve C.Y. Ortaca'da gözaltına alınırken, yurt dışına çıkmaya çalışan V.K.'nin de İstanbul'da Havalimanında göz altına alındığı öğrenildi. Olayda 244 gram esrar, 49 adet ecstasy hap, 2 adet tabanca, 7 adet fişek ve 2 adet metal kelepçe ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından 3 zanlı tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Sevkedilen zanlılardan biri elleri kelepçeli olarak zafer işareti yaptı.

Zanlılardan V.K.'nin daha önce adam yaralamaktan sabıkasının bulunduğu ayrıca çoğunluğu uyuşturucu ticareti olmak üzere 14 ayrı davasının dosyasının da halen Yargıtay da olduğu öğrenilirken, diğer iki zanlının da uyuşturucu ile alakalı sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili araştırma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Uyuşturucu Operasyonu; 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement