Ortaca'daki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama - Son Dakika
Yerel

Ortaca'daki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Ortaca\'daki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Muğla’nın Ortaca ve İstanbul ilinde polisin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

19.08.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca ve İstanbul ilinde polisin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, sokak satıcısı tabir edilen, küçük miktarlarda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilerin, turizmin yoğun yaşandığı bölgelerde müşteri aradıkları duyumu alındı. Alınan duyum üzerine Savcılıktan alınan arama kararı ile birlikte yerleri tespit edilen üç kişi, Ortaca ve İstanbul ilinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı. Operasyonda V.K., O.B. ve C.Y isimli şüpheliler üzerinde 224 gram esrar maddesi, 49 adet uyuşturucu hap, 2 tabanca, tabancalara ait fişekler ve 2 metal kelepçe ele geçirildi.

Şüpheliler Emniyette alınan ifadelerinin ardından Ortaca Adliyesi'ne sevk edildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla hakim karşınsa çıkarılan şüphelilerden V.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan O.B. ve C.Y. ise Fethiye Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'daki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement