Ortakların Cinayetine 12 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ortakların Cinayetine 12 Gözaltı

Ortakların Cinayetine 12 Gözaltı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 35 yaşındaki Atilla Çalış ile aynı yaştaki ortağı Ahmet Atalay'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada 12 kişi gözaltına alındı.

15.12.2014 17:26  Güncelleme: 10:34

Ceyhan'ın Muradiye Mahallesi'nde geçen 23 Haziran'da meydana gelen olayda tüpgaz bayisi Atilla Çalış, eşi Bilge ile elektrikli bisikletiyle giderken, yanlarına yaklaşan beyaz renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. Bu olayın failleri yakalanmadan, Çalış'ın ortağı Ahmet Atalay da, 20 Kasım'da Sarısakal Mahallesi'nde otomobiliyle seyir halindeyken motosikletli kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldü.

SUÇ ÖRGÜTÜ

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Atilla Çalış ile Ahmet Atalay'ın aynı kişiler tarafından öldürülmüş olabileceğini düşünerek çalışmalarını bu yönde sürdürdü.

Yapılan çalışmalar sonucu polis, ortakların bir suç örgütü tarafından öldürüldüğünü, 11 Nisan'da 27 yaşındaki Semih H. ile 2 1 Mayıs'ta 35 yaşındaki Ahmet A.'nın yaralı olarak kurtulduğu silahlı saldırıların da aynı örgüt tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.

CEYHAN VE YALOVA'DA OPERASYON

Polis, kimliklerini tespit edilen suç örgütü üyelerine yönelik Ceyhan İlçesi'nde ve Yalova'da 28 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 8 av tüfeği, 5 tabanca, 6 şarjör, 2 biber gazı, kılıç, çelik yelek, 9 bilgisayar, kar maskesi ile 3 eldiven ele geçirildi.

12 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortakların Cinayetine 12 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement