Osmancık'ta Başhekim Yüksel Yücel ile Didem Deniz Muhteşem Bir Düğünle Evlendi - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Başhekim Yüksel Yücel ile Didem Deniz Muhteşem Bir Düğünle Evlendi

Osmancık\'ta Başhekim Yüksel Yücel ile Didem Deniz Muhteşem Bir Düğünle Evlendi

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yüksel Yücel ile Biyolog Didem Deniz, muhteşem düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

06.09.2015 00:19

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yüksel Yücel, aynı hastanede görev yapan Biyolog Didem Deniz hafta sonunda Alışkanlar Dinlenme Tesisleri Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Bir süredir birlikte olduğu Didem Deniz'e aşkının büyüklüğünü göstermek için sürpriz bir evlilik teklifi hazırlayan Başhekim Yüksel Yücel, Didem Deniz'i Kızılırmak kenarına yürüyüşe davet ettiği sırada, 7 bin yıllık tarihi Kandiber Kalesinden üzerinde “"Didem benimle evlenir misin? Yüksel." Yazılı pankartı açtırarak evlenme teklifinde bulunmuştu. Pankartı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Deniz, evlilik teklifine de hayır diyemeyerek kabul etmişti.

Uzun süreli beraberliklerini düğün töreni ile taçlandıran Yücel çiftini yakınları da bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Başta Çorum Milletvekilleri olmak üzere, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çift doyasıya eğlendi.

Didem ve Yüksel Yücel çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Başhekim Yüksel Yücel ile Didem Deniz Muhteşem Bir Düğünle Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement