Osmaniye'deki Kayıp Tamircinin Öldürüldüğü Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'deki Kayıp Tamircinin Öldürüldüğü Belirlendi

Osmaniye'de 2,5 ay önce kaybolan ve cesedi toprağa gömülü bulunan otomobil tamircisinin pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi.

09.09.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de 2,5 ay önce kaybolan ve cesedi toprağa gömülü bulunan otomobil tamircisinin pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre, otomobil tamircisi Şıh Mehmet Toprak (48), 2 Haziran'da bir müşterisinin aracını tamir etmek için Büyük Tüysüz Köyü otoban mevkisine gitmek üzere evinden ayrıldı.

Toprak'ın gece eve dönmemesi üzerine yakınları polise giderek kayıp müracaatında bulundu.

Güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmada, Toprak'ın evden ayrıldığı 80 EG 940 plakalı aracı 19 Ağustos'ta Hasanbeyli İlçesi Kalecik Köyü Geyikliçukur mevkisinde 10 metrelik uçurumda bulundu.

Araçta parmak izleri bulunan ve gözaltına alınan H.K. ve M.G, Toprak'ı pompalı tüfekle öldürüp Toprakkale kalesi civarında bir yere gömdüklerini itiraf etti.

Şüphelilerin yer göstermesi üzerine Toprak'ın cesedi, Toprakkale kalesi yakınındaki bir tarlada gömülü halde bulundu.

Ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis, bu kişilerin verdiği ifade doğrultusunda Toprak'ın eşi M.T. ve oğlu A.T'yi de ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

Sorgularında cinayeti itiraf ettikleri öğrenilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'deki Kayıp Tamircinin Öldürüldüğü Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement