Osmaniye Vali Kerem Al, El Bab'da Yaralanan Uzman Çavuş Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Vali Kerem Al, El Bab'da Yaralanan Uzman Çavuş Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Kerem Al El Bab'da Rusya'ya ait savaş uçakları tarafından terör örgütü hedeflerine düzenlenen hava harekatı sırasında Türk askerlerinin bulunduğu binaya kazaen bomba isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Emrah Akkuş'u Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki evinde ziyaret ederek,...

15.02.2017 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Kerem Al El Bab'da Rusya'ya ait savaş uçakları tarafından terör örgütü hedeflerine düzenlenen hava harekatı sırasında Türk askerlerinin bulunduğu binaya kazaen bomba isabet etmesi sonucu yaralanan Uzman Çavuş Emrah Akkuş'u Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yaralı Uzman Çavuş'a gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretinde Vali Kerem Al'ın yanı sıra Ak Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nden Prof. Dr. Murat Türk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz da bulundu.

Yaralı Uzman Çavuş Emrah Akkuş ile bir süre sohbet ederek, durumu hakkında bilgi alan Vali Kerem Al, bu vesile ile yaralı tüm askerlere acil şifalar, şehit olan askerlere de Allah'tan rahmet diledi. Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ve diğer protokol mensupları da Uzman Çavuş Emrah Akkuş'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Osmaniye Vali Kerem Al, El Bab\'da Yaralanan Uzman Çavuş Ziyaret Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Vali Kerem Al, El Bab'da Yaralanan Uzman Çavuş Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement