Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA'da Gruplara Kalmak İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA'da Gruplara Kalmak İstiyoruz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA\'da Gruplara Kalmak İstiyoruz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA'da gruplara kalmak istiyoruzOsmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

23.06.2016 17:51

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA'da gruplara kalmak istiyoruz

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de kampa girdi. Kampa katılan 23 futbolcu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde günde çift antrenman yaparak güç depoluyor. Sabah gerçekleştirilen antrenmanda koordinasyon ve pas çalışması yapıldı. Pierre Webo, şakalarıyla antrenmana renk katarken, yeni transfer kaleci Zydrunas Karcemarskas, takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra kaleci antrenörü Hakan Polat ile bireysel antrenman yaptı. Osmanlıspor'un Eskişehirspor'dan transfer ettiği Engin Bekdemir'in de önümüzdeki günlerde Gerede kampına katılması bekleniyor.

Teknik direktör Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlarını 14 Temmuz'da oynayacak olmaları nedeniyle az tatil yaptıklarını söyleyerek, Maç takvimi bizim az tatil yapıp hızlı hareket etmemizi gerektirdi. İkisini ayarlamaya çalışıyoruz. Umarım bu süreç sağlıklı yürür. Oyuncuların aklındaki tatil düşüncesini de yok etmeye çalışıyoruz dedi.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Akçay, Nokta transferler üzerinde duruyoruz. Çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. 4-5 oyuncu alarak sezonun başlangıcını yapmak istiyoruz. Şu an çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yönetim kurulu üyelerimiz de bizlere iyi hizmetler getiriyorlar. Engin Bekdemir ile de anlaştık. Planlanan işler sadık kalınarak yürüyor. Kulüp ekonomisini de dikkate alarak sağlıklı bir süreç yürüyor. Umarım bu durum maçlara da güzel yansır diye konuştu.

Akçay, UEFA Avrupa Ligi maçlarında güçlü olduklarını düşündüklerini ifade ederek, Ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğiz. Güçlü olduğumuzu düşünüyoruz ama sonuçta Türk takımlarının ilk turlarda çok sürprizlerle elendiklerini de biliyoruz. Bu oyuncunun kafasındadır ya da rakip takımın yüksek motivasyonu ile ilgilidir. Mümkün olduğunca biz turları geçip gruplara kalmak istiyoruz dedi.

Akçay, Gerede'deki ilk etap kampından sonra ikinci etap çalışmaları için Hollanda'ya gideceklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay UEFA'da Gruplara Kalmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement