Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika
Yerel

Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi

Kazada boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Furkan Yağlıoğlu, toprağa verildi

19.06.2013 21:47

Çorum'da Kızılırmak'a düşen araçta hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi Furkan Yağlıoğlu (9), Amasya'nın Suluova ilçesinde toprağa verildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Yağlıoğlu'nun cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Hürriyet Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.  Burada yapılan dua ve helallik alınmasının ardından cenaze, Deveci Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, belediye mezarlığında defnedildi.

Cenazeye, Furkan Yağlıoğlu'nun ailesi ve akrabalarının yanı sıra Suluova Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, Bolat İlkokulu Müdürü Şerafettin Taşova, sınıf öğretmeni Yakup Uyar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende güçlükle ayakta durdukları gözlenen küçük Furkan'ın annesi Neslihan ile babası Mehmet Aslan Yağlıoğlu, oğulları için gözyaşı döktü.

Anne Yağlıoğlu, oğlu Furkan'ın ardından ağlarken bir yandan da kazada Kızılırmak'ta kaybolan diğer oğlu 5 yaşındaki  Gürkan'ın bulunmasını istedi.

Cenazeye katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, aileye başsağlığı diledi. Yılmaz, Furkan Yağlıoğlu'nun derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu anımsatarak, kazanın tüm eğitim camiasını üzdüğünü belirtti.

Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, dün Osmancık- Kargı kara yolunun Hacıhamza beldesi girişinde Kızılırmak'a düşmüş, kazada sürücü ile eşi Neslihan yaralı olarak kurtulmuş, çiftin 9 yaşındaki oğulları Furkan Yağlıoğlu boğularak hayatını kaybetmişti. Çiftin diğer oğlu Gürkan Yağlıoğlu ise nehirde kaybolmuştu. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement