Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika
Yerel

Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi

Çorum'un Kargı ilçesinde ailesiyle bulunduğu otomobilin Kızılırmak'a düştüğü kazada suya kapılarak kaybolan 5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor

19.06.2013 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı ilçesinde, içerisinde 4 kişilik ailenin bulunduğu otomobilin Kızılırmak'a düşmesi sonucu akıntıya kapılarak kaybolan 5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

AA muhabirinin arama kurtarma ekibi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kaybolan 5 yaşındaki Gürkan Yağlıoğlu'nun bulunması için İl Jandarma Komutanlığı, Çorum Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, Amasya AFAD ile Samsun ve Sinop Emniyet Müdürlüğü'nden gelen dalgıç ekiplerinin de katılımıyla devam ediyor.

Yağlıoğlu'nun bulunması için yaklaşık 25 kişilik ekibin çalışma yaptığını ifade eden yetkililer, kazanın yaşandığı noktadan başlatılan çalışmalarda nehrin 25 kilometrelik bölümünde araştırma yapıldığını, dalgıç ekiplerinin su altında, diğerlerinin ise bot ile yüzey taraması yaptığını kaydetti.

Jandarma ekiplerinin de nehrin kıyısında yüzeysel araştırma yaptığını belirten yetkililer, bir sonuca ulaşılamadığını, suyun bulanık olması ve akıntının çalışmaları olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, dün Osmancık-Kargı kara yolunun Hacıhamza beldesi girişinde kontrolden çıkarak Kızılırmak'a düşmüş, sürücü Yağlıoğlu ile eşi Neslihan kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarak, kıyıya ulaşmayı başarmış, otomobilden çıkamayan Furkan Yağlıoğlu (9) ise boğularak hayatını kaybetmişti.

Kazada, anne ve babasının yardımıyla otomobilden çıkan ancak kıyıya ulaştıktan sonra dengesini kaybedip yeniden nehre düşerek akıntıya kapılan 5 yaşındaki Gürkan Yağlıoğlu kaybolmuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement