Isparta'da Otomobille Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Isparta'da Otomobille Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Isparta\'da Otomobille Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

25.10.2015 14:41  Güncelleme: 15:40

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Kaza, Eğirdir- Konya kara yolundaki Sorkuncak köyü yakınlarında bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Hasan Şimşek yönetimindeki 07 AHY 72 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Göksu yönetimindeki 32 LS 640 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Hasan Şimşek öldü, aynı araçtaki Kudret Şimşek ve Fatma Akar ile diğer aracın sürücüsü Hasan Hüseyin Göksu yaralandı.

İTFAİYE VE AFAD EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürüldü. Otomobilde sıkışan Hasan Şimşek'in cenazesi ise itfaiye tarafından çıkarıldıktan sonra aynı hastanenin morguna gönderildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Isparta'da Otomobille Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement