Ovacık Belediye Başkanı Dursun Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Ovacık Belediye Başkanı Dursun Mazbatasını Aldı

Ovacık Belediye Başkanı Dursun Mazbatasını Aldı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çok yüksek bir oy oranı ile MHP’den Ovacık Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun seçim kurulundan mazbatasını aldı.

03.04.2014 17:34

Karabük'ün Ovacık ilçesinde çok yüksek bir oy oranı ile MHP'den Ovacık Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Mazbata alım törenine MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Samet Yalçın Sarıtaş, Karabük Belediye Meclis üyeleri ile MHP Ovacık ilçe teşkilatı ve partililer katıldılar.

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun çıkışta partililerle yaptığı konuşmada, "Karabük ve Ovacık'a gelmiş olduğum günden bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum. Daha önceden de belirttiğim gibi biz rüzgarı Karabük'ten aldık ve bu rüzgarı Ovacık'a verdik. Partilerimizin ve Ovacık halkının çok büyük desteği ile ve bize vermiş olduğunuz moralle biz Ovacık'ta olmaz deneni başardık. Seçimi kazandık artık sizlerin duaları ve desteği gerekiyor. Bizi takip etmeye devam edin Ovacığımızı Ovacık yapmak için var gücümüzle ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

İLK ZİYARETİNİ PARTİYE YAPTI

Belediye Başkanlığını mazbatasını alan Mustafa Dursun Ovacık Belediye Başkanı olarak ilk resmi ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yaptı. Ziyarette İl Başkanı Burhanettin Arslan ile görüşen Dursun " Seçim boyunca bana verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olarak ilk resmi ziyaretimi size gerçekleştiriyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

İl Başkanı Burhanettin Arslan ise " Genç ve çalışma azmi ile dolu olan Ovacık Belediye Başkanımız Mustafa Dursun'u başarısından dolayı bir kez daha kutluyorum. Tüm parti teşkilatları olarak her zaman yanında olacağız ve hiçbir desteğimizi kendisinden esirgemeyeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ovacık Belediye Başkanı Dursun Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement