Ovacık'ta Kalp Krizi Geçiren Hastaya Jandarma Helikopteri Yetişti - Son Dakika
Güncel

Ovacık'ta Kalp Krizi Geçiren Hastaya Jandarma Helikopteri Yetişti

Ovacık\'ta Kalp Krizi Geçiren Hastaya Jandarma Helikopteri Yetişti

Tunceli'de yoğun kış şartlarının hüküm sürdüğü Ovacık Belediyesi'nde çalışan 40 yaşındaki Ali Duman, sabah saatlerinde işe gittikten sonra kalp krizi geçirdi.

12.01.2015 17:17  Güncelleme: 15:42

Tunceli'de yoğun kış şartlarının hüküm sürdüğü Ovacık Belediyesi'nde çalışan 40 yaşındaki Ali Duman, sabah saatlerinde işe gittikten sonra kalp krizi geçirdi. Duman, yolların aşırı buzlu olması nedeniyle jandarma helikopteriyle hastaneye yetiştirildi.

Ovacık Belediyesi'nde çalışan ve sabah saatlerinde iş yerine gittiği sırada kalp kirizi geçiren Ali Duman, Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Ancak durumunun çok kritik olduğu anlaşılan Duman'ın, acil olarak tam teşekküllü bir hastaneye sevkine karar verildi.

HELİKOPTER ÖNCE TUNCELİ'YE, ARDINDAN ELAZIĞ'A GÖTÜRDÜ

Ali Duman'un durumu jandarmaya bildirildi. Tunceli Jandarma Komutanlığı, hastayı alması için bir Skorski helikopteri görevlendirdi. Ovacık İlçesi'ne gelen askeri helikopter, bir metre kar içinde açılan alana inerek, saat 10.30'da hastayı aldı. Ali Duman, zaman geçirilmeden Tunceli'ye getirildi. Buradan ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne getirilen Ali Duman, erken müdahale sonucu hayata döndürüldü. Burada normal olarak nefes almaya başlayan Duman, daha sonra da yine helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Ali Duman'ın yoğun bakım ünitesinde tutulduğu bildirildi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ovacık'ta Kalp Krizi Geçiren Hastaya Jandarma Helikopteri Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement