Özdemir Ve Uçar'dan Suruç Kınaması - Son Dakika
Yerel

Özdemir Ve Uçar'dan Suruç Kınaması

Özdemir Ve Uçar\'dan Suruç Kınaması

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Batman Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar'dan Suruç'ta yaşanan bombalı saldırıya kınama.

22.07.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP'den kınama

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Batman Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, Suruç'ta Meydana Gelen patlamaya ilişkin ortak basın açıklamasında bulundular.

Yaşananları vahşet olarak nitelendiren Özdemir ve Uçar, her türlü terör olayını insanlık suçu olarak gördüklerini belirttiler.

Özdemir ve Uçar açıklamalarında: "Bugün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör eylemli patlama nedeni ile 30 a yakın vatandaşımız vefat etmiş 100'ün üzerinde vatandaşımız yaralanmıştır. Bu üzücü olayda vefat eden vatandaşlarımıza rahmet ve mağfiret acılı ailelerine sabır niyaz ediyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da sıhhat ve şifa dileklerinde bulunuyoruz. Demokrasi dışı her türlü vahşi ve vandalist hareketleri lanetlediğimizi ve kınadığımızı alenen ilan ediyoruz. Ülkemizin huzur ortamına kastetmiş bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor ve lanetliyoruz. Milletimizin arasındaki dostluk ve dirliği ve ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. Ayrıca ortamı gerecek ve bölgemizin ve ülkemizin barışına kastedecek ve halkı galeyana getirecek açıklamalar yapmaktan uzak durulması gerektiğine bu nedenle Siyasilerin son derece sorumlu davranmaları gerektiğine inanıyoruz" şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Özdemir Ve Uçar'dan Suruç Kınaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement