Aydoğan Tayfur, Arabeskin Yeni Kralı Olmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Magazin

Aydoğan Tayfur, Arabeskin Yeni Kralı Olmaya Hazırlanıyor

Aydoğan Tayfur, Arabeskin Yeni Kralı Olmaya Hazırlanıyor

Albüm çalışmalarını tamamlayan Aydoğan Tayfur, arabeskte babaların şimdilerde yerini boş bıraktığını ve bu yere istek üzerine talip olduğunu söyledi.

19.12.2013 09:54  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni albüm çalışmalarını tamamlayan Aydoğan Tayfur, arabesk severlerin kendisine gösterdiği ilginin yanı sıra arabeskte 'babaların' şimdilerde yerini boş bıraktığını ve bu yere istek üzerine talip olduğunu söyledi.

Arabesk severlerin yakından takip ettiği ve arabeskin temsilcilerinden olan Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur, yeni albüm hazırlıklarını Muğla'nın Milas ilçesinde tamamladı.

Milas'ta yeni açılan Faruk Prodüksiyon'da çalışmalarını sürdüren Tayfur, yeni albümünün sevenlerinin beğenerek dinleyeceğini ifade ederken, arabesk dünyası adına da önemli açıklamalarda bulundu.

Yılda 2 albümden oluşan single yapacağını söyleyen Tayfur, arabesk severleri şarkısız bırakmamak adına bu çalışmaları yapacağını ifade etti. 80 yılların soundu ile şimdilerin parçalarını birleştirdiğini ifade eden Tayfur, "Maalesef şu an arabesk dinleyicisinin düşüncesi de arabeskteki boşluk zaten. Müslüm Abi'nin vefat etmesi, Orhan Abi'nin geri çekilmesi, amcamın rahatsızlığı nedeniyle geri çekilmesi arabeskte gerçekten büyük bir boşluk yarattı. Bunu hepimiz biliyoruz. Arabesk dinleyicisi şu anda arabeskin yeni kralı olarak, sağ olsunlar üretkenliğime, yapmış olduğum şarkılara da bakarak beni layık görüyorlar. Bu tabii ki benim açımdan çok sevindirici bir olay. Onlar layık gördükten sonra bana, ben de bu arabesk olayımızı candan ve yürekten yürütmeye çalışırım. Bana sevinç ve gurur kaynağıdır bu" dedi.

Tayfur daha sonra çalışmalarını sürdürdüğü stüdyoda sevenleri için yeni eserlerinden bir bölümü seslendirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Aydoğan Tayfur, Arabeskin Yeni Kralı Olmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement