Gaziantepli Aile Kayıp Çocuklarını Arıyor - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Aile Kayıp Çocuklarını Arıyor

Gaziantepli Aile Kayıp Çocuklarını Arıyor

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 6 gün önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Ahmet Gökdeniz’in ailesi, çocuklarının bulunması için Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den yardım istedi.

02.04.2015 10:53

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 6 gün önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Ahmet Gökdeniz'in ailesi, çocuklarının bulunması için Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den yardım istedi.

Süleyman Şah Mahallesi'ndeki evinden geçtiğimiz Cuma günü çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Ahmet Gökdeniz'in (30) ailesi, her yerde çocuklarını arıyor. Yüzde 50 görme ve zihinsel engelli olan Ahmet Gökdeniz'in bulunması için aile adeta seferber oldu. Ancak Gökdeniz ailesi tüm çabalara rağmen herhangi bir sonuç alamadı.

Her yerde engelli çocuğunu arayan baba Ziya Gökdeniz, oğluyla son kez Cuma sabahı saat 06.30'da kahvaltı yaptıklarını ve evden beraber ayrıldıklarını söyledi. Gökdeniz, "Bir daha haber alamadım. Karakola gittim, Antep'in her tarafına bu resimlerini dağıttım. En son bir kişi telefon etti. Kayıp ilanı vermişiniz, onunla ilgili sizinle görüşmek istiyorum, devlet hastanesinin önündeyim dedi. Hastanenin önüne gittiğimde o arkadaşı buldum, Suriyeliymiş kendisi. Pazar günü bu fotoğraftaki çocuğu gördüm dedi. Nerede gördün dedim, sınırdan kaçarken Türkiye'ye geliyordum, iki kişi bunun koluna girmiş, Suriye'ye gidiyorlardı dedi. Ondan sonra bir daha haber alamadım. Ben büyüklerimizden, Sayın Fatma Şahin'den, Emniyet Müdürümüzden bu konuda yardım etmelerini rica ediyorum. Allah rızası için, evlat acısı kötü bir şey" dedi.

ANNENİN GÖZYAŞLARI

Anne Emine Gökdeniz ise "Büyüklerimizden, Fatma Şahin'den, polislerimizden yardım istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor. Ne gecemiz ne gündüzümüz belli. Önce giderdik, bulur gelirdik. Çoluk çocuk her yerde onu arıyoruz. Bizim elimizden bir şey gelmiyor. Aklı da çocuk aklıdır, çok saftır" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Aile Kayıp Çocuklarını Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement