Nükhet Hotar'ın Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Nükhet Hotar'ın Tedavisi Sürüyor

Nükhet Hotar\'ın Tedavisi Sürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar’ın, besin zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor.

17.11.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar'ın, besin zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor. Hotar'ın sağlık durumunu merak eden siyaset dünyası hastaneye akın etti.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nükhet Hotar tedbir amaçlı hastanede tutuluyor. Dün saat 15.00 sıralarında baş dönmesi ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvuran Hotar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Başhekim Atıl Birol, "Halen müşahede altında tutuyoruz. Yediği bir etten zehirlendiğini tahmin ediyoruz. Hastanemize halsizlik ve baş dönmesi şikayetiyle başvurdu. Biz de gerekli tüm tetkikleri yaptık. Müşahede altında tutuyoruz" dedi.

ZİYARETÇİ AKINI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın sağlık durumunu merak eden siyaset dünyası Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hotar'ı İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir, ilçe bürokratları ve AK Parti teşkilatından çok sayıda isim ziyaret etti.

Hastaneye ailesiyle birlikte ziyarete gelen Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da Hotar'ın durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Dün Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nükhet Hotar'ın Kemalpaşa'da bir programı vardı. Bir kaç hasta ve yaşlıyı ziyaret ederek, Ankara'ya dönüş yapacaktı. Fakat bir halsizlik hissetti ve hastaneye geldi. Kendisine serum verildi ve gıda zehirlenmesi olduğu ortaya çıktı. Her ne kadar kendisi iyi olduğunu söylese de doktorlar bırakmadı. Şu an durumu gayet iyi, öğleden sonra da taburcu edilecektir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nükhet Hotar'ın Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement