Kediyi Asıp Fotoğraf Çektiren Liseli Kıza 600 Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika
Güncel

Kediyi Asıp Fotoğraf Çektiren Liseli Kıza 600 Lira Para Cezası Verildi

İzmir'in Çiğli ilçesinde, kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan liseli kıza 600 lira para cezası kesildi.

11.12.2015 09:29  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, iddiaya göre evin çatı katında kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında fotoğraf çektiren, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına da "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim"' notunu paylaşan liseli kız öğrenciye 600 lira para cezası kesilirken 'Hayvana eziyet etmekten' suç duyurusunda bulunuldu.

KEDİYİ ASTIKTAN SONRA YANINDA POZ VERDİ

Olay, geçen Ekim ayında meydana geldi. Çiğli ilçesinde yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki K.İ. isimli kız öğrenci, iddiaya göre evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile kediyi astı. Öldürdüğü kedinin yanına geçen K.İ. daha sonra poz vererek fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Lise öğrencisi kız, çektirdiği fotoğrafı bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına yüklerken fotoğrafın altına ise "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim" ifadelerini yazdı. Bu paylaşım kısa sürede 88 kişi tarafından beğenilirken fotoğrafı gören hayvanseverler ayaklandı.

600 LİRA İDARİ PARA CEZASI VERİLDİ

Olayla ilgili araştırma başlatan Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Çiğli Kaymakamlığı, kediyi asan ve sosyal paylaşım sitesinde paylaşan K.İ. isimli kıza, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa göre 600 lira idari para cezası kesti.

Öte yandan, Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy, Karşıyaka Adliyesinde savcılığa dilekçe vererek 'hayvana eziyet' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kediyi Asıp Fotoğraf Çektiren Liseli Kıza 600 Lira Para Cezası Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kediyi Asıp Fotoğraf Çektiren Liseli Kıza 600 Lira Para Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • yeter: tüüüh allah belanı versin yeter artık uğraşmayın şu hayvanlarla e kolay tabi savunmasız bir canlıya zarar vermek iğrenç pislik sen ohayvandan daha aşşalıksın 600lira neki böylelerini asmaktan beter etmek lazım geberme sürün inş sen yaşamayı haketmiyosun oastığım kedi kabusun olur inş. 22 0 Yanıtla
  • usk: Onuda kedi gibi asın bence o çatlağı 20 2 Yanıtla
  • 44: Kadina şiddete hayir. 4 17 Yanıtla
  • nuray: bu kızı benim elime versinler o kediye yaptığı zulümün 10 katı çektiririm 17 3 Yanıtla
  • tech: hayvanı sevemeyen insanı hic svmez 19 0 Yanıtla
  • ng: Sende öyle asıl inşallah 17 0 Yanıtla
  • vijdan: Allah senin belanı versin inşallah elbet bir gun hesap günü olacak! 15 0 Yanıtla
  • Kürdoğlu kürd: Lanet gelsin senin gibilerine 13 0 Yanıtla
  • deli : tımarhanede yattım sizofrenisi, psikopatı 50 türlüsü var inan bi parca ekmegi ziyan etmiyolar, bu kızın yatcak yeri yok 13 0 Yanıtla
  • harbi adam : kedi hayvanda sen insanmısin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement