Özel Sporcu Ataberk İtalya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Özel Sporcu Ataberk İtalya Yolcusu

Özel Sporcu Ataberk İtalya Yolcusu

Türkiye Yüzme Şampiyonası’na katılarak 200 metre karışık, 50 metre serbest, 50 metre kelebek ve 100 metre serbest kategorilerinde altın madalya alarak Türkiye şampiyonu olan Tekirdağlı Özel Sporcu Ataberk Yücel, Avrupa şampiyonu olmak için İtalya’ya gidecek.

19.05.2016 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Şampiyonası'na katılarak 200 metre karışık, 50 metre serbest, 50 metre kelebek ve 100 metre serbest kategorilerinde altın madalya alarak Türkiye şampiyonu olan Tekirdağlı Özel Sporcu Ataberk Yücel, Avrupa şampiyonu olmak için İtalya'ya gidecek.

Başarıları hakkında bilgiler veren Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Tekirdağlı Ataberk, 10-18 Haziran tarihleri arasında Türkiye'yi Avrupa'da temsil edeceğini dile getirdi.

Özel Sporcu Yücel, "Bu güne kadar ulusal ve yerel olarak 60 tane madalya aldım. Bu madalyalardan 2 tanesi benim için çok önemli. Çünkü bu madalyaların 2 tanesi beni Milli Takıma ve Avrupa şampiyonasına gönderdi. Bu başarıları 50 metre serbest ve 200 metre karışık kategorilerinde kazandım. Artık İtalya'da yapılacak Avrupa şampiyonası yolcusuyum. Avrupa şampiyonasına gittiğimde oradan da bir başarı elde edeceğimi düşünüyorum. İlk üçe girmek en büyük hedefim. Avrupa şampiyonası 10 Haziran'da başlayıp 18 Haziran'a kadar sürecek. 24 Mayıs'ta İzmir Bornova'ya Milli Takım Kampına gidiyorum oradan da İtalya'ya Avrupa şampiyonasına gideceğim. İnşallah 18 Haziran'da Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye'ye döneceğim" diye konuştu.

Türk Bayrağı'nı çok sevdiğini de vurgulayan Özel Sporcu Ataberk Yücel, "Türk Bayrağı'nı şehitlerimizin kanıyla kaplı olduğu için çok severim. Ben hayatımda en çok bayrağımı sevdim. Ben Avrupa şampiyonasına gideceğim ve birincilik kürsüsüne çıkıp herkese İstiklal Marşı'mızı okutacağım" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sporcu Ataberk İtalya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement