Özge Özpirinçci Muhabirin Sorusuna Tepki Gösterdi - Son Dakika
Magazin

Özge Özpirinçci Muhabirin Sorusuna Tepki Gösterdi

Özge Özpirinçci Muhabirin Sorusuna Tepki Gösterdi

Güzel oyuncu, Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin ilk bölümünü izlemek için düzenlenen organizasyonda muhabirin sorduğu soruya tepki gösterdi.

12.02.2015 15:20  Güncelleme: 15:25

Özge Özpirinçci Aşk Yeniden isimli yeni dizide Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşıyor. Dizinin ilk bölümünü hep birlikte izlemek için bir araya gelen ekibe basın mensuplarının yönelttiği soru Özge Özpirinçci'yi sinirlendirdi.

İLK SAHNELER AMERİKA'DA ÇEKİLDİ

Amerika'da çekilen ilk sahneleri 300 bin dolara malolan, başrollerini Özge Özpirincçi ile Buğra Gülsoy'un paylaştığı 'Aşk Yeniden' dizisinin ilk bölümünü tüm ekip Etiler'de beraber izledi.

"İLK GÜNDEN BU SORU SORULMAZ!"

Bir muhabirin "Dizilerin böyle art arda başlayıp bittiği dönemde siz de biraz korkuyor musunuz?" sorusunu başrol oyuncularından Buğra Gülsoy, "Biz oyuncuyuz, sevdiğimiz karakterlerin peşinden gidiyoruz" diyerek normal karşılarken Özprinçci ise "Bu bir dizinin başlama yemeğinde sorulacak soru değil. Çok özür dilerim işini sana öğretmek gibi bir derdim yok. Ama bu bizim ilk gecemiz çok heyecanlıyız, çok mutluyuz ve direkt dizinin erken bitmesiyle ilgili soru soruyorsun. Sana nasıl cevap vereyim?" diyerek tepki gösterdi.

Dizi ilk bölümüyle Tüm Seyirciler'de 2., AB'de ise 1. olarak reytinglere hızlı bir giriş yaptı.

SEVGİLİLERDEN DESTEK

İlk bölüm yemeğinde Özge Özpirinçci'ye sevgilisi Burak Yamantürk, Buğra Gülsoy'a da 2,5 yıllık sevgilisi Nilüfer Gürbüz eşlik etti. Gamze Özçelik de sevgilisi Mert Öcal'ı bu özel gecede yalnız bırakmadı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özge Özpirinçci Muhabirin Sorusuna Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement