Özgürlük, Eşitlik ve Haklar' Konulu Konferans Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Özgürlük, Eşitlik ve Haklar' Konulu Konferans Düzenlenecek

Özgürlük, Eşitlik ve Haklar\' Konulu Konferans Düzenlenecek

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 9 Mart Pazartesi günü ’Özgürlük, Eşitlik ve Haklar’ konulu konferans düzenlenecek.

07.03.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 9 Mart Pazartesi günü 'Özgürlük, Eşitlik ve Haklar' konulu konferans düzenlenecek.

Yeşilhisar ilçe merkez ve ilçeye bağlı köy halkının katılımıyla Sultan Sazlığı Milli Parkı Müzesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan konferansta, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Bildirgesi, Avrupa İnsan Haklarının Korunması Bildirgesi gibi uygulamada olan bildirgeler ve Türk Medeni Kanunu, Kadın Hakları konularında bilgi verilecek ve AB- Türkiye ilişkileri sonucunda görülen olumlu gelişmeler hakkında konuşmalar yapılacak.

KTO Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karahöyük ve Yeşilhisar Kaymakamı Mustafa Gözlet tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmalarının ardından Kayseri Barosu Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Gülser Soydan, 'Kadın Hakları ve Temel Haklar', BM Kadın Dostu Kentler İl Koordinatörü Nilgün Salmaner, 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadının Toplumda Yeri' konularında katılımcılara bilgiler verecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgürlük, Eşitlik ve Haklar' Konulu Konferans Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement