Özhaseki'den Kayserispor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Özhaseki'den Kayserispor'a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki: "Kayserispor bu şehrin, herkesin sahip çıktığı bir takımı, gururu, yıllarca bizi hem Spor Toto Süper Lig'de hem de ikinci ligde başarıyla temsil etmiş bir takım"

20.11.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayseri spor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'un yıllardır şehri farklı liglerde en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Özhaseki, Kadir Has Tesisleri'nde, kulübün eski başkanı Recep Mamur ve futbolcularla görüşme yaptı.

Tesislere gelişinde gazetecilere açıklamada bulunan Özhaseki, Kayserispor'un şehrin önemli değerlerinden biri olduğunu belirtti.

Futbolculara hem moral vermek hem de Recep Mamur ve yöneticilerle görüşmelerde bulunmak için ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"Kayserispor'a yıllardır emek veren Recep başkan ile oturup Kayserispor'un geleceği ile ilgili de istişare etmek istiyoruz. Kayserispor bu şehrin, herkesin sahip çıktığı bir takımı, gururu, yıllarca bizi hem Spor Toto Süper Lig'de hem de ikinci ligde başarıyla temsil etmiş bir takım. Hepimizin bu takımla ilgili hatıraları, beklentileri ve gelecekle ilgili ümitleri var. Son dönemde kongrelerin yapılmasıyla ortaya çıkan manzara ve sahipsizlik oluyor hissi de doğrusu bizi üzer. Bu anlamda gelecekle ilgili planların yapılabilmesi ve bu konuda bir takım istişarelerde bulunmak amacıyla değerli başkanımızla görüşeceğiz. Sonra tesisleri gezeceğiz. Türkiye'nin en güzel tesisleri yapılıyor. Maç sonuçları geçici, önemli olan bu kalıcı eserlerin olması. İnşallah görüşme hayırlı olur."

Recep Mamur'un yeni bir olağanüstü kongreyle başkanlığa aday olup olmayacağı yönündeki soruya Özhaseki, "Onu tabi sayın başkanımız bilir. Genel kurullar her zaman yapılır. Genel kurul yapmada hiç bir mahzur yok. Genel kurulun şartları belli zaten. Bu tür genel kurulların yenilenmeye vesile olması lazım, dirilenmeye, kalkınmaya, silkinmeye vesile olması lazım. Bu amaçla da gerekirse yeniden genel kurul yapılır" yanıtını verdi.

Özhaseki, Kayseri'de spor alt yapısının uygun olması nedeniyle son yıllarda önemli organizasyonların yapıldığını belirterek, başta futbol milli takımı olmak üzere diğer milli takımları kentte gururla ağırlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Recep Mamur ise 28 yıldır Kayserispor'a hizmet ettiğini belirterek, "İçeride de olsam dışarıda da olsam gönlüm Kayserispor ile beraber. Gönül bağım olan kişiler var, onlarla birlikte olmayı çok arzu ediyorum. Kayserispor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa hayırlısı olsun" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Özhaseki'den Kayserispor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement