Öznur Çalık: "Yeni Türkiye'nin inşasında siyasi istikrar var" - - Son Dakika
Politika

Öznur Çalık: "Yeni Türkiye'nin inşasında siyasi istikrar var" -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yeni Türkiye'nin inşasında neler var? Hep söyledik.

31.08.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yeni Türkiye'nin inşasında neler var? Hep söyledik. Demokratik istikrar var, siyasi istikrar var, çözüm sürecinin devamı var, paralel yapıyla mutlaka mücadele var ve demokrasinin inşası var" dedi.

Ankara'dan karayoluyla Malatya'ya gelen Çalık, Kayseri-Malatya karayolunun Tavşantepe mevkisinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkan Vekili Nuh Poyraz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililerce çiçeklerle karşılandı.

AK Parti İl Başkanlığına geçen Çalık, burada yaptığı konuşmada, partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti iktidarıyla Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten Çalık, ülkede demokratikleşmeden ekonomiye bütün alanlarda çok ciddi değişimler yaşandığını dile getirerek, "Halkımız tarafından seçilen Cumhurbaşkanımızı Çankaya'ya taşımak, yeni Türkiye'nin en önemli sinyaliydi, yeni bir başlangıçtı. Yeni Türkiye için bir kez daha vira bismillah dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız, partinin kurucu lideri, genel başkanı, başbakan olarak 13 yıl boyunca sadece AK Parti'ye değil, geçmiş dönemlerde hem bu davaya hem ülkeye hem dünyaya çok önemli hizmetler yapmıştı. Halkın seçtiği bir lider, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Çankaya Köşkü'ne çıktı" diye konuştu.

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nden sonra Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Toplantısı'nın yapıldığını anımsatan Öznur Çalık, bu toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini hatırlatarak, "Bu, benden ziyade Malatyamın hakkı diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Malatya'nın AK Parti'ye 12 yıldır çok güçlü destek verdiğini belirten Çalık, "Benden ziyade, benim vasıflarımdan ya da görevlerimden ziyade Malatya için Başkanlık Divanı'nda bir görev verilmiştir. Bu görev bana değil, Malatyama, Malatyalı hemşehrilerime verilmiştir" dedi.

Çalık, şunları söyledi:

"Yeni Türkiye'nin inşasında görev almak, benim için çok büyük bir onur. Yeni Türkiye'nin inşasında neler var? Hep söyledik. Demokratik istikrar var, siyasi istikrar var, çözüm sürecinin devamı var, paralel yapıyla mutlaka mücadele var ve demokrasinin inşası var. İşte bunun için AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren çıktığı yolda 'Yeni Türkiye' sloganıyla inşallah, milletimize layık olduğu hizmetleri vermeye devam edecek."

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır da yeni görevinden dolayı Çalık'ı tebrik ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Öznur Çalık: 'Yeni Türkiye'nin inşasında siyasi istikrar var' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement