Pagder, "Iran Plast 2014"Te Türkiye'yi Temsil Etti - Son Dakika
Güncel

Pagder, "Iran Plast 2014"Te Türkiye'yi Temsil Etti

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), "Iran Plast 2014"te Türkiye'yi temsil etti.

01.10.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), "Iran Plast 2014"te Türkiye'yi temsil etti.

PAGDER'den yapılan açıklamaya göre, Ortadoğu ve Asya'nın en önemli plastik ve kauçuk fuarlarından Iran Plast 2014, 25-29 Eylül tarihlerinde Tahran'da gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı 700'ü aşkın firmanın yer aldığı, binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarın Türkiye temsilciliğini üstlenen PAGDER, fuara 12 Türk firması ile katıldı.

Türk firmaları fuarda bilimsel ve teknik bilgi alışverişi ve ikili görüşmelerle Türkiye'nin ihracatını ve plastik pazarındaki etkinliğini artıracak bağlantılar kurdu. Ekonomi Bakanlığı'nın katılımcı firmalara yüzde 50 destek verdiği fuarda, "Plastik Hammaddeler", "Plastik Mamül ve Yarı Mamüller" ile "Plastik İşleme Makinaları ve Ekipmanları" alanlarında ürün ve hizmetler sergilendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen PAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Semerci, fuar süresince global sektörü yakından tanımaya yönelik etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Semerci, "Plastik sektöründe Almanya'dan sonra Avrupa'da 2'nci, dünyada ise 7'nci sırada yer alıyoruz. Hedefimiz daha başarılı olmak. Bunun için de sadece ülkemizde değil, ülkemiz sınırları dışında da faaliyet göstermemiz gerektiğini biliyoruz. Doğu sınır komşumuz İran'da yapılan bu fuarda Türkiye'yi ve Türk plastik sektörünü tanıtmak ve böylece ülkemize fayda sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz" ifadelerini de kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pagder, 'Iran Plast 2014'Te Türkiye'yi Temsil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement