Paletli Yüzme ve Sualtı Hokeyi Şampiyonası İptal Edildi - Son Dakika
Spor

Paletli Yüzme ve Sualtı Hokeyi Şampiyonası İptal Edildi

TSSF paletli yüzme küçükler yıldızlar ve Ümitler Anadolu Kupası ile Türkiye Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası, darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.

19.07.2016 16:05  Güncelleme: 16:13

Türkiye Sualtı Sporları Fedarasyonu (TSSF)'den yapılan açıklamaya göre; ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne, ulusal güvenlik ve huzur ortamına yapılan askeri kalkışma hareketinin üzüntüsünü yaşadığımız bu günlerde, federasyonumuzun 2016 planlı faaliyet programında yer alan ve Muğla Marmaris'te 15-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen TSSF Paletli Yüzme Küçükler Yıldızlar ve Ümitler Anadolu Kupası, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Muğla Valiliği ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'yle yapılan görüşmeler sonrasında iptal edilmiştir. Yarım kalan Anadolu Kupası'yla ilgili TSSF Yönetim Kurulu tarafından önümüzdeki günlerde gerekli değerlendirmeler ve kararlar alınarak açıklanacaktır.

22-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası mücadeleleri ise TSSF Başkanlığı'nca alınan kararla ertelenmiştir. Ertelenen organizasyonumuzla ilgili yeni yarışma tarihi bilgileri, önümüzdeki günlerde sualtı topluluğu üyeleri ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Son Dakika Spor Paletli Yüzme ve Sualtı Hokeyi Şampiyonası İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement