Pamukova'da Kanalizasyon İnşaatı Çalışması - Son Dakika
Yerel

Pamukova'da Kanalizasyon İnşaatı Çalışması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ'nin Pamukova'daki kanalizasyon inşaatını tamamladığını bildirdi.

25.03.2015 16:40

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ'nin Pamukova'daki kanalizasyon inşaatını tamamladığını bildirdi.

Toçoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Pamukova'nın geleceğini inşa etmeye devam ettiklerini ve ilçenin atık su sorununu çözdüklerini belirtti.

Bölgeye, 82 kilometrelik içme suyu hattı kazandıracaklarını kaydeden Toçoğlu, ihalenin 15 Nisan'da yapılacağını vurguladı.

Toçoğlu, yerel seçimlerin ardından hizmet alanlarına dahil olan yeni ilçelerin bulunduğunu bildirerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hemşehrilerimize sağlam altyapı hizmetleri sunmak için hemen çalışmalara başlayacağımızın sözünü vermiştik. İhale süreçlerinin ardından çalışmalarımıza süratle başladık. Hamdolsun bu kapsamda başlattığımız Pamukova Kanalizasyon İnşaatını tamamladık. Yaklaşık 17,5 milyon liralık proje ile 77 kilometre kanalizasyon hattı inşa ettik. İnşallah kısa süre içerisinde Pamukova- Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisi'mizin inşasına da başlayacağız. İlçemizin atıksuları arıtma tesislerimize ulaşacak ve bu tesislerde en ileri teknoloji ile arıtılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşanabilir Pamukova bırakma adına önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olduk. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Pamukova"mıza 4 içme suyu deposu ve 82 kilometrelik içme suyu hattı kazandıracağız. Tüm Pamukovalıların çeşmelerine daha bol ve kesintisiz içme suyu ulaştıracağız. Kanalizasyon çalışmalarının ardından bir önemli yatırımı daha hemşehrilerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pamukova'mıza hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pamukova'da Kanalizasyon İnşaatı Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement