Cani Genç, Para Vermeyen Annesi ve Komşu Kadını Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Cani Genç, Para Vermeyen Annesi ve Komşu Kadını Öldürdü

Cani Genç, Para Vermeyen Annesi ve Komşu Kadını Öldürdü

Isparta'da 26 yaşındaki Mustafa Akal, önce tartıştığı annesi 53 yaşındaki Türkan Akal'ı, ardından komşusu Aynur Akkaş'ı bıçakla öldürdü. Polis, Akal'ı yakalayıp gözaltına aldı.

20.01.2016 17:46  Güncelleme: 20:26

Isparta'da Yedişehitler Mahallesi'nde 26 yaşındaki Mustafa Akal, önce tartıştığı annesi 53 yaşındaki Türkan Akal'ı, ardından komşusu Aynur Akkaş'ı bıçakla öldürdü.

PARA VERMEYİNCE BOĞAZINI KESTİ

15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Mustafa Akal eve gelerek annesi Türkan Akal'dan para istedi. İddiaya göre para vermeyen annesi Türkan Akal ile tartışan Mustafa Akal, yanındaki bıçakla annesinin boğazını kesti.

ANNESİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Türkan Akal olay yerinde yaşamını yitirirken, elinde bıçakla evden çıkan Mustafa Akal, o anda sokaktan geçen karşı komşusu Aynur Akkuş'tan da para istedi.

KOMŞUSUNU DA ÖLDÜRDÜ

Para vermeyen Akkuş'u oturduğu eve kadar kovalayan Mustafa Akal, kadının eve girmesinin ardından balkon kapısının camını kırıp içeri girdi. Burada Aynur Akkuş'u da bıçakla öldüren Mustafa Akal, olay yerinden kaçtı.

POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Türkan Akal ve Aynur Akkuş'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Akal ve Akkuş'un cenazesi Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Mustafa Akal ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.



Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Cani Genç, Para Vermeyen Annesi ve Komşu Kadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement