Pasinler'de 500 Kişilik Yurdun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de 500 Kişilik Yurdun Temeli Atıldı

Pasinler\'de 500 Kişilik Yurdun Temeli Atıldı

Erzurum’un Pasinler ilçesinde HASER A.Ş. tarafından 500 kişilik yapılacak yurdun temelleri kesilen kurbanların ardından atıldı.

08.06.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Pasinler ilçesinde HASER A.Ş. tarafından 500 kişilik yapılacak yurdun temelleri kesilen kurbanların ardından atıldı.

Pasinler ilçesi eski belediye caddesinde bin 100 metrekarelik alana HASER A.Ş. tarafından yapılacak olan yurdun temelleri Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Rahmi Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bitlisli, Belediye encümenleri ve vatandaşlarında katılıyla kesilen kurbanın ve edilen duaların ardından temelleri atıldı.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, yapılan duanın ardından yaptığı konuşmada, "Pasinlerimize bu güzel yatırımı getiren arkadaşlarımı kutluyorum. Pasinler'in kanayan yaralarından biri olan yurt problemini çözmek için güzel bir çalışma yaptılar. Bugün burada yurdumuzun temellerini attık, inşallah en kısa sürede inşaat biter açılışını da yapar hizmete sokarız. Mevlam hayırlı etsin. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.

HASER A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Bars ise, "Pasinler'e 500 kişilik yapılacak olan yurdumuzun temelini atıyoruz. Yurt inşaatını biran önce bitirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yapacağımız yurt günümüz teknolojisi ve konforuyla birlikte yapılacak. İnşaat tamamlandığında inşallah Pasinler'de yurt problemi kalmayacak. Allah yüzümüzü utandırmasın, Pasinler'imize hayırlı olsun" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de 500 Kişilik Yurdun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement